Sex och sexlust – viktiga topics och intressanta..

Jag har redan som ung 10-11 år varit intresserad och haft ett driv – alltså jag har ju inte vetat exakt vad eller hur jag skulle sätta ord på det men jag vet att det började tidigt och sen dess har sexlusten varit ganska hög (om jag jämför med andra tjejkompisar) fram till jag flyttade hemifrån för snart 5 år sen – då åkte det in mer ansvar och ut med sexlusten, då stress dödar lust.

Dryga 13 nästan 14 år gammal rök oskulden och det är väl inte det bästa minnet eller mest minnesvärda man har, det har ju varit bättre sen dess. Jag har/ är mer förhållande tjej och visst kan jag har nyfflat runt lite men jag har varit i 2 relativt långa relationer som jag kan jämföra med. Utöver detta tröttnar jag väldigt lätt – gärna nytt och spännande och då menar jag inte personen ifråga utan mer innehållet. Det har absolut med min ADHD att göra- att jag lätt blir uttråkad och att allt måste stämma för att jag ska hmm känna suget. Som exempel – jag fick reda på att en kille rökte, jag tappade suget direkt för jag finner det så oattraktivt att röka. Ett annat exempel var i somras när jag träffade en riktig alfa hanne – halv turk halv algerie. Efter att jag berättat om mig själv och att jag håller på med olika projekt där jag bland annat jobbar med hans landsmän (turkar) och han vart impad eller tyckte det va lite coolt att jag tog plats och sysslade med de jag gjorde. Han kallade mig alfa lady och business women men vi hamnade i en diskussion om att han vet att många män (inklusive han själv) hade svårt med kvinnor som är ”för alfa”/självständiga/egen röst och att man bör tona ner sig lite. Jag tappade det direkt och suget var totalt borta. Ni vet det där med antingen eller? Det gäller även här inom sex och sexlust/tända på.

Min första längre relation var från jag var 20-22 år och den andra var från jag va 24- strax innan 30 år. Det kunde vara tredje världskriget utanför och ändå hade dom stånd konstant – alltid redo. ADHD Linnea kunde absolut vara taggad men jag är en skör tjej/kvinna – jag är tänkare, en kvinna med mycket känslor och oron hos mig lite väldigt nära. Jag kunde ligga och tänka på dom 30 musklerna jag skulle kunna på latin till morgondagens tenta och ligga och oro mig medan jag hade årets stånd en mille från mig. När jag var stressad stängdes allt av och lusten försvann genom fönstret. Minskade stressen eller försvann då jag taggad igen. Det är bara att allt sätter sig i min själ/ själsligt och då kickar överlevnad insikten in och det sista man/jag tänker på är ett skönt knull utan mer helvete hur ska jag/vi klara ekonomin/tentan/jobbet&skolan osv.

Min kropp och lust är lika tvärsäker som mitt övriga jag – det är klara besked och inga tveksamheter – därför när dom har gluggarna av lust&kåthet dyker upp då måste jag/vi catcha dom innan ADHD hjärnan får något annat att tänka på eller oroa sig över – och det är verkligen sant. Jag hurmorsknullar inte heller – det vill säga att jag ställer inte upp för att han ska tömma sig och samma sak gäller vise versa då jag inte slänger upp fiffin i hans ansikte bara för jag har min glugg – inte för att det hade varit några problem då båda två hade en sexdrift som en könsmogen hund men ni hajar vad jag menar. Dödfisk sex (man ligger och tar emot sex) är inte riktigt min grej utan båda får gärna vara med på det och vara superhype.

Sexlusten är upp och ner – som mitt humör haha men veckan innan mens då är det tårar och choklad som gäller. Inte ens om jag skulle veta att jag skulle gå bort dagen efter så är suget aldrig där – det får passas på dom övriga tre veckorna. Jag behöver även spänning och nytänk för att det ska vara kul och för att jag inte ska tröttna vilket absolut har med min ADHD att göra.

Jag tror generellt att kvinnor har lika hög sexlust som män men det är bara att det ligger ett större ansvar på kvinnor i det mesta vilket medför mer stress och det är just det som dödar lusten. Jag tror inte män behöver tömma sig mer utan att kvinnor stressar mer och har större krav. JAg tror att dom flesta skulle uppskatta att byta ut hälften av gångerna man har ståndet i nyllet med en bukett blommor eller med nylagad mat eller kanske att dom slängt in en tvätt i tvättmaskinen så skulle lusten öka markant. Som ADHD kvinna vet jag att min hjärnan ständigt letar efter kickar och då är sex ett bra sätt (fast med rätt människa och rätt anledning). Att missbruk ligger nära tillhands för personer med diagnos och speciellt med ADHD är ingen nyhet och sexmissbruk är vanligare än man tror och främst hos män. Kickar är kul men inte på vilken bekostnad som helst och gärna hälsosamt där ingen far illa och man inte utsätter sin kropp för fara. Sex är kul, härligt och väldigt fint med rätt människa och i stort sätt inget slår bra sex med en människa man älskar och tycker om

Author

Write A Comment